Project manager

Project manager

  • Bunschoten
  • Applications have closed

Website Olyslager

Wie zoeken wij? Een Project manager met een passie voor klanten, data en automotieve affiniteit voor ons dynamisch projects-team. Dit team ondersteunt onze internationale olie industrie klanten in product toewijzing, datasets voor product aanbevelingswebsites en/of voor catalogus systemen.

In deze functie ben je als “hands-on” Project manager verantwoordelijk voor de communicatie, leveren van datasets, het geven van trainingen en uitrollen van projecten aan je internationale klanten. Je bent een product specialist en samen met onze sales collega’s bedenk en adviseer je waardevolle klantoplossingen. In de toekomst ben je bereid om te reizen omdat onze Key accounts zowel door sales en project collega’s met een bepaalde regelmaat worden bezocht. Daarnaast ben je in staat om je werkzaamheden in overleg met je klant binnen de gestelde kaders en tijdig uit te voeren. Je weet de vraag achter de klant te herkennen of deze te achterhalen en bent in staat om op overtuigende wijze doelstellingen te behalen. Je hebt brede en aantoonbare ervaring in het uitvoeren van projecten vanuit een leveranciers perspectief.

En je beschikt over een hoge mate van zelfstandigheid.

Gevraagd wordt een gedreven, pro-actieve en communicatief vaardige project manager met een oplossingsgerichte focus. Klant- en servicegerichtheid staan bij jou hoog in het vaandel en met jouw analytische kennis ben je in staat om klant (data) oplossingen te genereren en hier op adequate wijze uitvoering aan te geven. Samen met het team zie je nieuwe mogelijkheden om onze dienstverlening naar een hoger nivo te brengen. Je gaat graag uitdagingen aan en krijgt energie van het opleveren van ( klant ) oplossingen.

Geboden wordt een baan binnen een super leuk bedrijf in een mooi fris pand. We hebben 35 enthousiaste medewerkers. We organiseren leuke uitjes, we dagen je uit op het dartboard en pingpongtafel. Een uur gratis sporten in je werktijd. En naast al deze leuke bijkomstigheden krijg je ook een mooie laptop van de zaak (alleen bij bepaalde functies), een goed salaris, een goed pensioen, 25 vrije dagen en 5 extra dagen als je niet ziek bent, reiskostenvergoeding, flexibel werken, doorgroei mogelijkheden en als je op kantoor bent, kan je gebruikmaken van een gesubsidieerde lunch . En we hebben ook nog hele lekkere koffie.

Wie zijn wij? Olyslager is sinds 1950 internationaal actief binnen de olie- industrie. Wij voorzien meer dan 150 oliemerken wereldwijd van smeer technische data-oplossingen die antwoord geven op de vraag: “Welke olie moet waarin?” Vrijwel alle bedrijven binnen de oliebranche maken gebruik van onze producten en diensten. Wil je meer weten, kijk op onze website: www.olyslager.com

Kan je niet wachten om bij ons te komen werken? Stuur je motivatiebrief en CV naar: hr@olyslager.com, ter attentie van Rogier le Blanc.

About The Author